HSB vloeren

PREFAB HSB VLOER ELEMENTEN

Onze prefab vloer elementen zijn in alle vormen en maten te verkrijgen. Het grote voordeel van prefabricage is dat we efficiënter en voordeliger kunnen assembleren. 

Isolatie

De HSB vloer elementen kunnen tussen de balklaag worden voorzien van zowel thermische als akoestische isolatie. Ook is het mogelijk om op de vloer een isolatie laag aan te brengen. De hsb vloer elementen kunnen eventueel worden afgewerkt met een cement dekvloer.

De Kroon Prefab | Prefab

Voordelen

Doordat HSB vloer elementen ten op zichtte van betonnen vloer elementen licht van gewicht zijn, bespaart u op de hele constructie van uw project. Hierdoor kan namelijk de fundatie lichter worden uitgevoerd, even als de onderliggende wanden en vloeren, het geen voor het project een lagere kostprijs betekent.

Voor alle hsb vloeren elementen geld dat eventuele leidingen t.b.v. technische installaties, in de hsb vloer elementen kunnen worden weggewerkt. Ook eventuele stalen liggers (t.b.v. grote overspanningen),leidingen, ventilatie systemen en dergelijke kunnen uit het zicht worden weggewerkt. Dit resulteert in een vloeroppervlak dat vlak is en geen opstappen heeft.

Plafond afwerking

De plafond afwerking van de vloer elementen is na keuze, veelal gebeurt dit met een gipsplaat die geheel uitgevlakt kan worden zodat men een strak en rustige uitstraling creëert. Ook kunnen deze platen worden voorzien van, behang, spackwerk, pleister werk, sauswerk. Maar ook andere afwerkingen als een fineer plaat, kraal schroten enz. is mogelijk met onze hsb vloer elementen.

Bekijk alle referenties of neem contact op