Prefab dakkapellen

PREFAB DAKKAPELLEN

Wij kunnen voor elke situatie prefab dakkapellen leveren in alle soorten en maten. Dit kunnen dakkapellen met platte daken zijn, zadeldaken, stolpdaken, getoogde daken, rechte zijwangen, schuine zijwangen enz. De dakkapellen worden aangepast aan de dakbedekking die er op komt, dit kunnen onder andere zijn, pannen, riet, zink, koper, leien enz.

Dakbedekkingen prefab dakkapellen

De dakbedekking die word toegepast is afhankelijk van de uitvoering van de dakkapel. Dakbedekkingen die veel worden toegepast zijn app dakbedekking 1 of 2 laags, epdm dakbedekkingen, riet, zink, koper en dakpannen.
De Kroon Prefab | Prefab
De Kroon Prefab | Prefab

Afwerking prefab dakkapellen

De dakkapellen kunnen met diverse materialen aan de buiten zijde worden afgewerkt, veel voorkomend zijn plaatmaterialen zoal multiplex, rockpanel, steni, trespa. Maar ook rabatdelen, potdeksel delen, kunststof bekledingen en zink zijn veel voorkomend. Verdere zijn er nog mogelijkheden in de materialen van de boeien, dakranden, eventuele sierlijsten, inbouw rolluiken enz. De afwerking aan de binnenzijde kan men af stemmen op de overige afwerking binnen.

Tijdwinst in het bouwproces

Het grote voordeel van prefab dakkapellen is dat het tijdwinst oplevert in het bouwproces. Als men op de bouwplaats een dakkapel in het werk wil fabriceren duurt dit veel langer doordat men op een schuin dakvlak staat te timmeren, alle materialen omhoog moeten worden gehesen enz. in de fabriek is alles binnen hand bereik en kan men sneller werken, tevens kunnen de dakkapellen dan tijdens het bouwproces al gemaakt worden. De tijdrovende klus van het maken van een dakkapel op de bouwplaats word dus bespaart, wat resulteert in een kortere bouwtijd, en tijd is geld

RC waarden

Wij leveren elementen met een rc waarde van Rc 1,0 tot elementen met een Rc waarde van 10,0. Tevens zijn er diverse keuze mogelijkheden in de toe te passen isolatie. Voor de dak isolatie word veelal een pir plaat toegepast, en voor de zijwangen werken wij met een glas wol isolatie in de zijwangen, echter kunnen deze ook worden uitgevoerd met steenwol, vlas, of een eps isolatie.

Luchtdichtheid

Tevens is het zo dat het product onder goede omstandigheden (in de fabriek) word gemaakt en er veel aandacht kan worden besteed aan een goede uitvoering van de elementen. Dit is een groot voordeel voor de luchtdichtheid van de dakkapel.

Bekijk alle referenties of neem contact op