Over ons

Over de kroon prefab

De Kroon Prefab is producent van prefab daken, HSB wanden, HSB vloeren, prefab dakkapellen, prefab goot constructies, prefab dakranden en prefab erkers. Doordat wij alle onderdelen in het proces in eigen hand hebben werken wij met zeer korte lijnen. Dit resulteert in een goede en heldere communicatie tussen de Kroon prefab en u als Klant.

Zo heeft ieder project vanaf de calculatie tot aan de oplevering, zijn eigen aanspreek punt, het gehele traject is dit dezelfde persoon.

De Kroon Prefab | Prefab

WAAROM KIEZEN VOOR DE KROON PREFAB

De Kroon Prefab | Prefab

Eigen apparatuur

Doordat wij alles in eigen beheer hebben profiteert u als klant hiervan en krijgt u een zeer goed product tegen een scherpe prijs. Wij beheren een eigen teken kamer, timmerfabriek, spuiterij en staalbouw tak.

De Kroon Prefab | Prefab

op maat gezaagd

De onderdelen worden door CNC machines op maat gezaagd, dit zorg voor uiterste precisie en een maatvast product. Zo zijn onze producten geschikt voor huizen van verschillende grootte en maten.

De Kroon Prefab | Prefab

Transport

Wij hebben eigen transportmiddelen voor het vervoeren van de elementen. tevens hebben we een eigen mobiele torenkraan voor het plaatsen van de elementen.

De Kroon Prefab | Prefab

heldere communicatie

Doordat wij alle onderdelen in het proces in eigen hand hebben werken wij met zeer korte lijnen. Dit resulteert in een goede en heldere communicatie tussen de Kroon prefab en u als Klant.

De Kroon Prefab | Prefab

Kroon Prefab, specialist in prefabricated bouwen

De Kroon Prefab is specialist in prefabricated bouw. Het betekent het vooraf bouwen van bouwonderdelen samenstellen. Vanuit de eigen werkplaats wordt een prefab woning geproduceerd en wordt in delen op het bouwterrein gebracht. Vervolgens worden die bouwonderdelen opgebouwd en ontstaat er een complete woning. Zo worden muren, dakkappellen e.d. als prefab geproduceerd. Zo zijn onderdelen inmiddels voorzien van vensters, deuren en soms voorzien van beglazing.

Doordat er op de bouwplaats niet handmatig gebouwd hoeft te worden gebouwd, ontstaat er een besparing op het totale bouwproces. Dat heeft veel voordelen, zowel in aanschafkosten, alsook ontstaat er meer efficiency. Maar ook de bouwplaats is beter georganiseerd.