HSB wanden

PREFAB HSB WAND ELEMENTEN

Onze prefab wand elementen zijn in alle vormen en diverse maten te verkrijgen. Ze zijn te maken als binnen wanden, als woning scheidende wanden en als binnen spouwbladen.
De Kroon Prefab | Prefab
De Kroon Prefab | Prefab

Wand afwerking

De afwerking van de wanden is na keuze, veelal gebeurt dit met een gipsplaat die geheel uitgevlakt kan worden zodat men een strak en rustige uitstraling creëert.

Ook kunnen deze platen worden voorzien van, behang, spackwerk, pleister werk, tegels enz.
Heeft men andere wensen dan is ook dat geen probleem met onze HSB wand elementen.

Voordelen

Doordat HSB wand elementen ten op zichtte van traditioneel metselwerk, lijmwerk of prefab betonnen elementen licht van gewicht zijn, bespaart u op de hele constructie van uw project. Hierdoor kan namelijk de fundatie lichter worden uitgevoerd, even als de onderliggende vloeren.

Voor alle hsb wanden geld dat eventuele leidingen tbv technische installaties, in de hsb wand elementen worden weggewerkt, zonder dat hier op de bouwplaats in gefraisd moet worden zoals bij gemetselde of gelijmde wanden, deze fraise kosten bespaart u. Ook kunnen eventuele constructie onderdelen (zoals stalen kolommen, lateien enz) in de wanden worden opgenomen. Ook kunnen we de kozijnen in de fabriek al plaatsen, dit scheelt op de bouwplaats stelwerkzaamheden en kraan uren, het geen wat ook weer een kosten besparing is.

Isolatie

De binnen spouwbladen kunnen worden voorzien van isolatie, hierdoor kan met een dunnere spouw muur een hogere isolatie waarde worden bereikt dan bij massieve wanden. Ook de binnen wanden zijn te vullen met isolatie materiaal om zo bijvoorbeeld een betere geluidsisolatie te krijgen tussen de verschillende ruimten

Luchtdichtheid

Doordat de wanden onder goede werkomstandigheden worden gerealiseerd in de fabriek kan men de damp open en damp dichte lagen nauwkeuriger en sneller aanbrengen dan op de bouwplaats. Dit resulteert in een goed eindresultaat wat betreft de luchtdichtheid.

Bekijk alle referenties of neem contact op