Waarom kiezen voor de Kroon Prefab

De kroon prefab is producent van prefab daken, HSB wanden, HSB vloeren, prefab dakkapellen, prefab goot constructies, prefab dakranden en prefab erkers. Doordat wij alle onderdelen in het proces in eigen hand hebben werken wij met zeer korte lijnen. Dit resulteert in een goede en heldere communicatie tussen de Kroon prefab en u als Klant.
Zo heeft ieder project vanaf de calculatie tot aan de oplevering, zijn eigen aanspreek punt, het gehele traject is dit dezelfde persoon.

Een goed product tegen een scherpe prijs

Doordat wij alles in eigen beheer hebben profiteert u als klant hiervan en krijgt u een zeer goed product tegen een scherpe prijs.
De onderdelen die wij in eigen beheer hebben zijn:

  • Eigen teken kamer met up to date software (ook bim projecten)
  • De onderdelen worden door CNC machines op maat gezaagd, dit zorg voor uiterste precisie en een maatvast product
  • Eigen timmer fabriek voor het maken van maatwerk, voor bijvoorbeeld specifieke sierlijsten, overstek klossen, boeien plafond afwerkingen enz.
  • Eigen spuiterij, indien u boeien, windveren, gevelbetimmering op kleur gespoten wilt hebben dan kan dat bij ons.
  • Eigen staalbouw tak, waar we alle benodigde staalconstructies die eventueel benodigd zijn kunnen realiseren.
  • Transport, wij hebben eigen transportmiddelen voor het vervoeren van de elementen, tevens hebben we een eigen mobiele torenkraan voor het plaatsen van de elementen.

Wij ontzorgen

Als bouwer heeft u tijdens het project genoeg dingen aan het hoofd. De onderdelen die u aan ons uitbesteed zijn bij ons in goede handen, en na het controleren van het tekenwerk hoeft u niets meer te doen dan de producten af te roepen.